Enzo Knol Totaal Verrast Met Cadeau – En Dolgelukkig!

enzo knol verrast

Dit had Enzo ook wel verdiend. De meest succesvolle vlogger van Nederland wordt vandaag even lekker verwend. Hij wordt door zijn broer Milan ergens heengebracht met het smoesje dat er een challenge wordt opgenomen.

Wie is die motorrijder?

Leuk, dent Enzo. Maar dan komen ze midden op een verlaten landweggetje een motorrijder tegen die de weg verspert. Wat is daar aan de hand?

Als die zijn helm afneemt blijkt het Eugene van Divimove te zijn. Wat gebeurt hier? En dan duikt ook nog eens uit het niets Dee op, samen met iemand van YouTube. Enzo dacht dat Dee thuis was gebleven?

Op 1 miljoen abonnees

Wat die verrassing is, moet je echt zien in zijn vlog. Maar ik kan je wel zeggen dat Enzo tranen in zijn ogen krijgt van blijdschap. Het is nog niet zover, maar binnenkort bereikt hij de 1 miljoen abonnees en daar hoort een mooi cadeau bij! Met Knolpower!

Lees ook: StukTV: Groot respect voor Enzo Knol

Heb je al het Knolpower Boek?

Knolpower kleding

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *