Wintersport Vlogs Populair en Enzo Knol Trui Helft Al Verkocht

Enzo Knol op wintersport

Enzo Knol op wintersport

Enzo merkt haast verbaasd op dat zijn vlogs in de sneeuw zo goed worden gewaardeerd. Onder zijn laatste video schrijft de YouTuber: “Ik waardeer het enorm dat jullie de wintersport vlogs zo awesome vinden! Ik doe mijn best om alles zo gaaf mogelijk in elkaar te zetten <3”

Enzo Knol hoodie

Ook is er vanaf 2 uur ’s middags Enzo’s oranje hoodie limited edition te koop in zijn Knolpower webshop. Dat is een zwarte trui met capuchon.

Enzo Knol trui

 

En het gaat snel met de Enzo Knol’s hoodies! Amper een uur nadat je de speciale oranje hoodies limited edition in de webshop kon kopen was er al de helft weg.

De truien zijn nu nog in alle maten te verkrijgen, voor de prijs van € 34,99, inclusief verzendkosten binnen Nederland. In totaal zullen er 500 stuks van worden verkocht. Daarna worden ze niet meer bijgemaakt!

Op de voorkant van de trui staat het oranje logo en op de achterkant groot ‘Knolpower’. Dit moet de eerste keer zijn dat Enzo met een limited edition is gekomen.

Zie ook: Enzo in paniek bijna geen vlog online!
Knolpower kleding kopen.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *