Enzo Knol Vergeet Intro

Enzo en Dee

Enzo en Dee

Dat is al een heel lange tijd niet meer gebeurd. We zien de eerste beelden van de vlog waarbij Enzo als een konijn rondhuppelt in de hotelkamer. Dee filmt vanuit bed, terwijl Enzo naar het bed huppelt en de rieten mand met het ontbijt op bed uitstalt.

Maar waar is Enzo’s intro? “Goedemorgen dames en heren.” ? Dat vergeet hij. “Leuk dat jullie kijken!” Nope, ook dat vergeet de vlogger te vertellen. Geeft niet hoor, blijft een leuke video waarin hij in een ijs- en ijskoude badkuip gaat zitten.

Ijskoude challenge

Hij is een challenge met Dee aangegaan om 10 seconden lang in een ijskoud bad te zitten dat buiten het hotel staat. Hij twijfelt eerst, maar daarna doet hij het gewoon. En dat zal hij niet gauw vergeten, want het doet pijn!

En ondertussen dromen ze al van hun eigen huis. Binnenkort zullen ons hun nieuwe onderkomen laten zien. We zijn benieuwd!

O, gelukkig krijgen we wel de outro te horen: “Vergeet niet het blauwe duimpje omhoog. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan hebt.” En: “Dikke vette PEACE!” Foto: YouTube.

Zie ook: Enzo Knol geeft hotel Savarin 0 sterren!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Knol Vergeet Intro”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *