Enzo Knol Verliest Zwembroek

Oeps! Enzo was weer lekker bezig op de spectaculaire glijbanen die ze daar bij het Turkse hotel hebben. Hij geeft de kijker een tip om nog sneller van de glijbaan af te snellen. Je moet je zwembroek wat naar beneden doen (aldus Enzo) zodat je met je kont over de glijbaan glibbert.

enzo knol in zwembad

Maar dat gaat natuurlijk niet goed. Als Enzo met grote snelheid beneden in het water plonst dan stopt hij ineens de opnames. Enzo vertelt buiten beeld wat de oorzaak is: hij is zijn zwembroek kwijtgeraakt. Hij lag dus nu naakt in het zwembad. Goeie tip!

Nou, gelukkig is hij bijna alleen in het inmense grote zwembad. Ook gaan Enzo en Dee naar de sporthal in het hotel. Dee daagt hem uit om 20 keer op te drukken aan een sportapparaat. Zal het hem lukken? Wat denk je? Met Knolpower is Enzo niet te stoppen!

Weer een leuke zonvlog op de warmste dag die ze meemaken.

Lees ook: Enzo’s eten staat in brand!

Knolpower kleding

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *