Enzo Knol Weer Aangehouden Bij Douane

Enzo doet er wel luchtig over, maar het valt hem op dat hij er elke keer wordt uitgepikt. Bij de douane op Schiphol bedoel ik. Dan moet hij weer zijn tas open maken en wordt alles gescand, gecontroleerd en weet ik wat.

Je zou bijna denken dat ze iets tegen de YouTuber-ster hebben daar op de luchthaven! Nooit van hem gehoord blijkbaar, en dat terwijl Knolpower toch echt groot op zijn tas geplakt is. Maar je moet maar denken: veiligheid boven alles.

Want Enzo en Dee gaan op vakantie naar Turkije. En het blijkt een super sjiek hotel in Antalya te zijn, een plaats aan de Middellandse Zee. In deze vlog zijn ze net aangekomen in het hotel dat er als een paleis uit ziet. Morgen zullen we dan daadwerkelijk de eerste “zonvlogs” zien die Enzo heeft beloofd.

Het verliefde stel gaat slapen in een heerlijk bedje met een enorme dike, vette grijns. En dikke vette peace natuurlijk! Naar jou! Want we gaan het allemaal meemaken met Enzo.

Zie ook Enzo Knol in gevecht met Bumper!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Enzo Knol Weer Aangehouden Bij Douane”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *