Enzo Knol Werd Beledigd In Restaurant

enzo vlog

Enzo en Dee hebben wat te vieren. Ze zijn 26 maanden bij elkaar! Gefeliciteerd lieve Enzo en Dee! Er gebeurde echter in de vlog niet alleen leuke dingen. De YouTube-ster gaat met zijn vriendin naar een restaurant en dan gebeurt er wat vervelends.

Helaas heeft hij dat niet opgenomen, maar als hij terug is van uit eten moet hem iets van zijn hart. Enzo vertelt dat hij iedere dag wel wordt herkend en natuurlijk graag met zijn toffe fans op de foto gaat. Geen enkel probleem. Ook in het restaurant waar ze deze vlog waren gaat hij met fans op de foto.

Gast beledigt YouTube-ster

In het restaurant waren echter vlak bij zijn tafel ook volwassen mensen die luidruchtig over Enzo zaten te praten. Natuurlijk hoorde Enzo dat. 1 van die gasten vroeg aan de kinderen die zojuist met hem op de foto waren geweest of ze ook met hem op de foto wilde want “hij had een opleiding gehad.”

Ben je ergens bekend van?

Enzo moet daar behoorlijk kwaad over zijn geweest. Toen hij met Dee wilde opstappen kwam iemand van die tafel naar hem toe en vroeg nog: “Ben je ergens bekend van?” Kwaad antwoordde Enzo: “Nee!” en liep weg.

De vlogger benadrukt dat hij heel veel lieve spontane ontmoetingen heeft met fans en dat heel erg leuk vindt. Jammer dat vooral volwassenen zijn die Enzo Knol willen beledigen. Enzo en Dee hebben natuurlijk onze volledige steun.

Overigens hebben ze ook heel veel plezier weer in deze vlog. En voor de meneer die Enzo beledigde: jij krijgt GEEN Knolpower!

Lees ook: Enzo zingt Adele.

Vernieuwde Knolpower T-shirt te koop!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Knol Werd Beledigd In Restaurant”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *