Enzo Knol wint YouTube prijs

Vandaag in de vlog heeft Enzo Knol laten zien dat hij een YouTube prijs heeft gewonnen. Maar wat voor een prijs? Een prijs voor de 100.000 abonnee’s. Huh, wacht even? Die heeft Enzo toch allang gehaald? Klopt, maar YouTube heeft sinds kort pas deze prijzen ingevoerd en elke YouTuber die 100.000 abonnee’s haalt krijgt deze prijs thuis gestuurd. En aangezien Enzo deze prijs toch nog graag wou hebben om in zijn nieuwe huis op te hangen heeft hij deze alsnog kunnen aanvragen.

De volgende prijs kan gewonnen worden bij een aantal van 1 miljoen abonnee’s maar dat is nog erg ver weg voor Enzo. Hij zit namelijk nu op de 370.000 abonnee’s. Toch bedankt hij al zijn kijkers voor het dagelijks kijken naar zijn video’s, zonder hen was het natuurlijk nooit gelukt. En zoals Enzo het zelf zegt: “jullie zijn awesome, geweldig, vet, lief, cool, knolpower, dikke vette peace!”.

award

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *