Enzo Knol Zoekt Mieren En Maakt Dansje Met Beveiliger

Enzo Knol

Enzo Knol

Enzo zoekt in de vlog van vandaag samen met zijn broer Milan naar mieren in het bos. Milan heeft onlangs mieren aangeschaft en zijn video’s hierover zijn erg populair, dit tot zijn eigen verrassing.

Of ze wat vinden? Enzo wordt er in ieder geval door gebeten! Ook gaat hij naar het huis van zijn broer en Jill. Hij neemt daar alvast een video op samen met zijn broer die je later op zijn kanaal kunt zien. Wat het precies inhoudt weten we nog niet, maar Enzo zit aan het einde ervan wel onder de slagroom!

Is het je overigens opgevallen? Als je ook Jill’s vlog volgt weet je dat Enzo vlog en die van Jill nu weer gelijk lopen. Dat wil zeggen dat ze 3 dagen geleden zijn opgenomen. Deze was op een dinsdag. Maar de vlog van Enzo van gisteren was van afgelopen zondag opgenomen toen het Moederdag was. Zijn 1000ste vlog was echter nog 4 dagen daarvoor opgenomen. Wat betekent dit? Enzo heeft dus afgelopen maandag niet gevlogt!

Dansje met beveiliger

En op Instagram zag ik nog een leuke foto van de vlogger. Het lijkt wel alsof hij een dansje maakt met de beveiliger. De foto is genomen toen hij bij de première van Angry Birds was. Hij schrijft erbij: “Shoutout naar alle beveiligers.”

Foto: Instagram.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *