Enzo Kopje Onder – 2 Camera’s Kapot

Enzo in het water gevallen

Enzo Knol twitterde al: “Ik ga echt stuk tijdens het monteren van deze vlog! Altijd lachen met mijn familie!” En het is zeker een hilarische vlog geworden! Enzo gaat bootje varen ter gelegenheid van de verjaardag van zijn broertje Sjen. Die is op 5 mei (de dag van de vlog) 11 jaar geworden.

Enzo hoopt natuurlijk dat 1 van de andere bootjes waarin zijn familie zit kopje onder gaat. Dat levert altijd leuke beelden op! Maar verrassing (ahum), het is juist het bootje van Enzo dat kantelt en verzuipt!

Afijn, het gevolg is dat zijn 2 camera’s kapot zijn doordat ze ook in het water hebben gelegen. De YouTuber moet noodgedwongen gebruik maken van de iPhone van zijn groet broer Milan.

ZappLive award

En de dag begon helemaal mooi. Als hij wakker wordt gemaakt door Dee loopt hij nog slapend naar de voordeur. Iemand van KPN zou er zijn. Prank! Het is de cameraploeg van ZappLive: Enzo heeft de ZappLive award gewonnen voor beste YouTuber! Maar dat wisten we toch al?! Haha! Knolpower!

Zie ook: Koning Enzo Knol grote award winnaar

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *