Enzo Krijgt Bijna Ruzie Met Dee

Enzo en Dee

Enzo Knol moet ’s ochtends vroeg zijn bed uit. Zijn IKEA-meubels worden afgeleverd. Nu is het in elkaar zetten van die meubels altijd een flinke tour. Het kan nogal frustrerend zijn.

En Enzo weet al dat je moet uitkijken dat hij en Dee geen ruzie krijgen! Of ze dat ook lukt? Natuurlijk gaat dat goed! Maar later als ze in de auto zitten, op weg naar vrienden, dan gaat het toch bijna mis! Dee is bloemen aan het kopen bij de supermarkt, terwijl Enzo achterblijft in de auto. De bloemen zijn voor hun vrienden bedoeld.

Ze wil niet dat Enzo aan de kijkers vertelt dat ze bloemen bij de supermarkt koopt en niet in de bloemenwinkel. Daar schaamt ze zich een beetje voor. Dat doet Enzo natuurlijk wel.

Als Dee daar achter komt is ze helemaal niet blij! “Je hebt me belachelijk gemaakt,’ zegt ze zuur. Enzo probeert het goed te maken door haar een kusje te geven. Maar Dee is niet in de stemming. Hij wordt elke keer weggeduwd als hij het probeert. Zo makkelijk komt hij er dus dit keer niet vanaf!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *