Enzo Maakt Gehakt Van Beschuldiging

Enzo heeft woedend gereageerd op een artikel in dagblad Metro. Vloggers worden door het Nibud (Instituut voor budgetvoorlichting) beschuldigd dat ze ouders in geldproblemen brengen. Kinderen willen dolgraag de spullen die de YouTubers aanprijzen kopen en de ouders zouden niet bestand zijn tegen die druk.

Daarbij werd de naam van Enzo Knol als voorbeeld in dat artikel gebruikt. Enzo heeft inmiddels via Qmusic woedend gereageerd op deze onzin. Naar mijn menig geeft hij het beste interview wat hij tot dusver in zijn loopbaan als vlogger gegeven heeft. Interview met Qmusic.

Enzo Knol schuldig aan hersenschudding Dee

Op Twitter vult hij aan: “Vorige week heb ik nog een vlog geplaatst met daarin als onderwerp ‘Sparen’. Als je iets  wilt kopen, moet je er zelf voor sparen!”

Enzo is vooral geraakt omdat hij weet hoe moeilijk zijn alleenstaande moeder het had. Op Twitter: “Mijn moeder moest voor 3 kinderen zorgen en was alleenstaand. Denk je dat ik een xbox kreeg van mijn moeder? NEE! Want het geld was er niet.”

Enzo werkt ondertussen gewoon door aan zijn 800ste vlog, morgen! Daarin zal eindelijk worden onthuld wat het “Grote Nieuws” is. Een geheim project waar de populaire vlogger al een half jaar aan heeft gewerkt! Ben benieuwd.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *