Enzo met Broertjes Hoekx in Oostenrijk

Mark en Rob en hoodies kp logo

Mark en Rob en hoodies kp logo

Enzo en Dee zijn samen met de tweelingbroers Rob en Mark Hoekx (Gekke Markie) na een lange rit in Oostenrijk aangekomen. En wat een leuke vlog is het geworden!

Mark en Rob helpen Enzo Knol

Enzo moet flink gas geven als hij bijna bij het hotel in de bergen is. Het is er spek- en spekglad en hoewel hij nog maar een paar meter hoeft te gaan dreigt de auto weg te slippen de helling af. Met de hulp van de Brabantse broers Hoekx komt het toch nog goed.

Je kan ook een leuk spelletje doen: wie is Mark en wie is Rob? Zeker met het vele zonlicht en identieke groene Knolpower hoodies zijn ze moeilijk uit elkaar te houden.

We komen in deze vlog ook te weet dat Mark sinds kort een vriendinnetje heeft omdat er een afdruk in zijn nek staat! Dat merkt Dee natuurlijk meteen weer op.

Hoodies special edition uitverkocht

Overigens, de hoodies met groene Knolpower logo waren gisteren binnen 34 mintuten stijf uitverkocht. Vanaf 20.00 had je een hoodie voor € 34,99 kunnen bemachtigen. Het was een limited edition van 500 truien die te koop waren in de webshop. Maar niet voor lang!

Bekijk ook welke Knolpower kleding nog wel te koop is
Heb je al de raarste vlog ooit van Enzo gezien?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *