Enzo Met Flinke Pijn Terug Naar Nederland

Enzo Knol

Enzo Knol

In de vlog van vandaag zijn Enzo en Dee klaar voor de terugreis naar Nederland. Maar Enzo heeft een vreemde klacht. Hij heeft pijn aan zijn longen, zozeer zelfs dat hij aan Dee in het begin van de vlog moet vragen om namens hem te praten naar de kijkers.

Dee legt aan ons uit dat zijn lichamelijke pijn waarschijnlijk te maken heeft met het hoogteverschil. Gisteren hadden we nog gezien dat Enzo een zak chips in de supermarkt liet zien die helemaal bol stond. Dat kwam doordat ze op een grote hoogte in de bergen bevonden.

Datzelfde zou nu met Enzo het geval zijn. Zijn longen zijn uitgezet doordat ze hoog in de bergen zitten. Zodra ze weer op gewoon niveau zouden zijn moet de pijn vanzelf ophouden.

Enzo nog steeds pijn

Maar na 13 uur (!) in de auto te hebben gereden komen Enzo en Dee dodelijk vermoeid thuis in Nederland. En Enzo heeft nog steeds pijn in zijn longen. Dat had toch allang over moeten zijn? Hij voelt zich zelfs duizelig terwijl hij de afkondiging doet.

Morgen moet Enzo natuurlijk weer beter zijn. Met Knolpower moet dat wel goed gaan!

Zie ook: Nieuwe intro voor Enzo.
Knolpower Beanie nu te koop!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *