Enzo Met Grappige Videoclips in Vlog

Enzo en Dee

Enzo en Dee

Enzo Knol had het dit keer moeilijk om zijn vlog te vullen. Zoiets zien we eigenlijk maar zelden. Hij moet daarom een noodgreep doen: na een paar minuten vlog gaat hij over op opnames die hij eerder heeft gemaakt.

Daarin kijkt hij samen met Dee naar grappige beelden met dieren. Vooral die met een hond die bang is om over een tapijt te lopen. De enige manier waarop de viervoeter blijkbaar het aandurft om erover te lopen is om het achterwaarts te doen!

Quin naar 200.000 abonnees

En Quin is is met zijn YouTube-kanaal al bijna bij de 200.000 abonnees! Dee moedigt ons aan om ook abonnee te worden van zijn kanaal. Via Twitter meldt ze: “Het is niet normaal @UberQuinGames heeft bijna de 200K! Abonneer”.

Vandaag heeft Enzo ook een foto op Instagram geplaatst. Daarop is hij te zien met zijn broer Milan die hij heeft meegenomen naar de opnames voor Angry Birds.

Dit schrijft hij erbij: “Vandaag is @ditisnietmilan gezellig mee om te kijken hoe ik het stemmetje inspreek van Chuck! Angry Birds wordt echt super lachen!”

Zie ook: Enzo als keeper – lekker hoor

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *