Enzo Naar London Met Chagrijnige Piloot

Via Twitter hadden we al iets meegekregen. Enzo was samen met Dee op het vliegtuig gestapt, maar waarheen? Dat blijkt dus het regenachtige Londen te zijn. En wie blijken ook in hetzelfde vliegtuig te zitten? Gamer Ronald en Timor.

enzo knol in londen

Enzo met PlayStation 4 – Project Morpheus. Foto: YouTube.

Piloot misprijzend naar Enzo

Een chagrijnige piloot hoort het gesprek die Enzo en Ronald onderling hebben als ze elkaar in het vliegtuig tegenkomen. Hij zegt afkeurend: “wat een woordenschat”. Waar bemoeit die piloot zich mee? De man weet blijkbaar ook weinig van jongeren af. Enzo zegt niks verkeerds. De vlogger laat nog spottend een “sorry meneer” in beeld verschijnen.

Voor 6 uur ’s ochtends hadden ze zich in ieder geval op het vliegveld gemeld. Hij en ook Ronald en Timor waren in Londen uitgenodigd om het nieuwste spel van PlayStation 4 uit te proberen, de Project Morpheus.

En ook The Heist mocht de vlogger testen met een speciale bril op zodat je helemaal in het geweldadige spel wordt meegezogen.

Een brandalarm gaat nog af tijdens het PlayStation event. Iedereen moet het gebouw uit. Gelukkig kunnen ze snel weer naar binnen, want het regent pijpenstelen.

3 dagen lang zullen ze er verblijven in het hotel Prince Wiliam. Er zullen vanwege de regen weinig beelden zijn van Enzo en Dee die van de glijbaan afglijden, zoals we die kennen uit de Spanje vlogs, maar Enzo zal er zeker een leuk verslag van weten te maken.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *