Enzo Op Scooter – Tuut Tuut

Enzo en Dee

Enzo en Dee

Enzo Knol zit vandaag lekker op deĀ scooter met achterop Dee die zichzelf goed moet vasthouden. De tocht gaat naar het dorp om carnavalskleding te kopen. Dat is alleen voor Dee, want Enzo gaat niet mee. Dat rijmt šŸ™‚

De blonde vriendin van Enzo zal samen met de broertjes Hoekx die uit Brabant komen het carnaval gaan vieren. Wat ze heeft gekocht? Geen idee, maar als het klopt heeft ze daar tijdens het carnaval wel gevlogt.

Bas gesignaleerd

Spoiler alert: in de komende vlogs zal een oude bekende voorkomen: Bas! Die was gisteren tot verrassing van velen ineens weer in het leven van Enzo opgedoken.

Als je de video’s van de YouTuber al een tijd volgt weet je dat Bas en Enzo hele dikke vrienden waren. Dat was toenĀ Knollie nog in Assen woonde. Maar hij is inmiddels al ruim een jaar niet meer in zijn video’s gezien. Wordt vervolgd!

Zie ook: Enzo Knol krijgt eindelijk T-shirt EenhoornJoost.
Alle berichten Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *