Enzo Schrikt Van Ouders Fans ‘Meekomen Jij!’

Enzo en Dee

In zijn vakantievlog ‘Zwembad met golven’ moet Enzo toch even zijn hart luchten. Het gaat over het gedrag van zijn fans, over liever gezegd de ouders van de fans. Sommigen van hen (dus niet allemaal) gaan nogal onbeleefd om met de YouTube-ster.

In het Spaanse plaatsje Rosas waar ze nu verblijven zijn veel Nederlandse vakantiegangers en dus ook veel fans van Enzo en Dee. Maar sommige ouders van die kinderen gedragen zich onbeleefd naar hem toe.

De YouTuber vertelt wat er vlak daarvoor is gebeurd. Hij loopt daar samen met Dee over straat, wordt hij ineens ruw aan zijn schouder getrokken. Hij draait zich geschrokken om. ‘Huh, wat?’

‘Effe meekomen jij!’ zegt een Nederlandse meneer. Hij vervolgt ongeduldig: “Effe foto maken.’ Enzo zegt nog: ‘Kunt u dat niet normaal vragen?’ Het antwoord van de vader: ‘Dat doe ik toch?!’

Wij zijn ook gewone mensen

De YouTuber zegt dat er ouders zijn die bijvoorbeeld van Enzo eisen dat hij zijn zonnebril afdoet zodat de vlogger beter herkenbaar is op de foto. Of dat de foto overnieuw moet omdat ze het niet goed genoeg vinden. Beleefd vragen is er blijkbaar niet bij. ‘Wij zijn ook gewone mensen,’ aldus de vlogger die zijn schouders niet begrijpend ophaalt.

Enzo benadrukt dat hij met al zijn fans, ook als hij op vakantie is, altijd op de foto gaat. Geen probleem. En het zijn juist de fans die heel beleefd naar hem zijn. Maar voor sommige ouders is het moeilijk om gewoon iets aan hem te vragen.

Enzo vertelt dat ’s avonds aan de Spaanse boulevard met een vriendelijke lach. En als hij klaar is staat er weer heel beleefde fan te wachten (met moeder) tot hij klaar is om een selfie met hem en Dee te maken. Als de ouders zich zo zouden gedragen dan blijft het ook leuk voor de bekendste vlogger van Nederland.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *