Enzo Supertrots op Knolpower!

Uit zijn nieuwste vlog blijkt dat er 8.000 boeken zijn gedrukt van Enzo’s Knolpower! Het werk bevat ruim 160 bladzijden – zo begrijp ik uit de woorden van de vlogger – en bevat allemaal grappige weetjes, interviews met fans en familie.

Natuurlijk komt Enzo zelf ook aan het woord. Daarin zegt hij over Dee:┬á “Dee, is een heel, ook wel soms, te zorgzame vriendin. Het liefst is ze iedere dag bij me, ook al is dat niet altijd even handig. Ze is heel erg meelevend en familiegericht. Altijd op tijd en ze houdt van gezelligheid.”

Dee leest dit stukje voor dat Enzo over haar zei en vraagt nog aan hem of hij dit echt gezegd heeft. “Natuurlijk,” glundert Enzo.

Het is duidelijk dat ze beiden ontzettend trots zijn op het boek en wij als fans natuurlijk helemaal. En het avontuur gaat verder. In de vlog hebben ze het er al over dat ze weer op reis gaan.

En op Twitter is reeds een foto verschenen waarin ze beiden met een MTV award in hun handen staan. Dus ja, waar zou de reis heen gaan? Ik verklap niks.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *