Enzo Valt Van Board

Enzo Knol Board

Enzo Knol is lelijk ten val gekomen toen hij op zijn elektrische board een lift binnen stormde. Die val is goed in beeld gebracht door Jill die dezelfde beelden ook in haar vlog had gebruikt. Jill is ook vlogger en de vriendin van Milan.

Enzo Knol Board

Enzo is op bezoek bij zijn broer en demonstreert in zijn vlog “Stunten met Milan” de Segway board. Lijkt me dat er nog wel meer ongelukken gaan gebeuren met dit evenwichtsding, waarvan de merknaam Oxboard is.

Knolpower rugtas kopen of niet

Op Twitter roept Enzo zijn fans op om mee te doen aan een poll op zijn site. Vraag: Ga jij de Knolpower rugtas kopen of heb je al een tas gekocht? Er hadden toen ik keek meer dan 2500 mensen gestemd.

De poll is nu verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een vraag over Minecraft dus je kan niet zien wat de definitieve uitslag is geworden. Enzo heeft nog niet bekend gemaakt hoeveel de tas gaat kosten. Zie Knolpower rugtas.

Oudste fan

En: nog in de vlog van gisteren. Daar kwam waarschijnlijk de oudste fan van Enzo in voor. De vrouw moet in de 70 plus zijn! De oma kwam de vlogger toevallig tegen buiten de supermarkt. Ze vond het maar wat leuk om de jongeman van YouTube tegen te komen.

Het is duidelijk dat ze behoorlijk onder de indruk was. Ken jij een nog oudere fan?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Valt Van Board”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *