Enzo Veroorzaakt Kettingbotsing

Enzo Knol in zijn auto

De hele tijd is Enzo Knol ontzettend vrolijk en zingt ons toe. Totdat! Hij is net terug van de Volkswagen-dealer of het noodslot slaat toe. Enzo heeft net te laat in de gaten dat het stoplicht op rood springt en moet keihard remmen.

Te laat. Hij botst op zijn voorganger, waardoor die weer op de auto daarvoor botst. Zoals de vlogger het beschrijft denk ik dat Enzo te dicht op zijn voorganger heeft gereden. Maar dat is gelukkig iets voor de verzekering om dat allemaal uit te zoeken.

Niemand gewond

En nog een geluk: niemand is gewond geraakt. Enzo heeft een beetje kniepijn en Dee wat aan haar schouder omdat ze stevig tegen haar veiligheidsriem wordt gedrukt.

Het moet Knolpower zijn geweest dat erger heeft voorkomen. Nou, dat was even schrikken! En de Volkswagen van de YouTuber was net helemaal schoongemaakt. Je kan niet iedere dag geluk hebben, wel een vlog van Knollie.

Lees ook dit: Moet de politie Enzo weer hebben?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *