Enzo – Wat Is Er Gebeurd?

Vraag Enzo Knol

Er zijn zojuist 2 verontruste berichten door Enzo Knol op zijn Twitterpagina geplaatst. Het eerste luidt: “We zijn enorm geschrokken, we komen net uit het ziekenhuis.” Hij laat weten dat daardoor de vlog later online komt en de MC Survival aflevering vandaag niet verschijnt.

Update: Inmiddels heeft Dee getwitterd dat ze een hersenschudding heeft opgelopen. Het zal later allemaal in de vlog te zien zijn.

Even later twittert hij: Bedankt voor alle lieve reacties. We gaan naar huis lekker uitrusten <3.

Waarom ze dan zo plotseling naar het ziekenhuis moesten en wat er precies aan de hand is, heeft Enzo nog niet laten weten. Ook Dee vertelt niets op Twitter hierover. Hebben ze een ongeluk gehad, wat?

Vanaochtend waren ze nog vrolijk te zien in het programma van ZapLive. Daarin vertelde Dee dat ze eerder werd gepest vanwege haar vriend. Zodra ik meer weet zal ik dat hier plaatsen. Foto: Instagram

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Enzo – Wat Is Er Gebeurd?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *