Enzo Wordt Altijd Herkend, Maar Blijft Zichzelf

“Verwacht niet te veel, maar ik ga echt mijn best doen,” Dat zei een zenuwachtige Drentse jongen in 2013 in zijn eerste vlog op YouTube. Nauwelijks 2 1/2 jaar later kan je concluderen dat Enzo Knol zeker zijn best heeft gedaan.

Met ruim 900.000 abonnees op de teller is hij een media-fenomeen die zijn gelijke in Nederland niet kent.

Knolpower met 300 fans

Vanmiddag was de lancering van zijn boek Knolpower! Hij vierde dat samen met 300 fans. Volgens de NOS vond dat plaats in een sporthal in Hilversum. Eerst waren er 500 gepland, maar dat had hij teruggebracht naar 300, zodat hij extra tijd had voor zijn fans.

En dat is Enzo Knol ten voeten uit. Hij wil bereikbaar blijven en vindt het helemaal niet erg nu hij overal herkend wordt. Altijd zal hij een lach op zijn gezicht toveren voor de fan die met hem op de foto wil.

Opa en Oma Knol

Over het boek vertelt Enzo aan de NOS: “Het is geen boek van 300 bladzijdes met alleen maar tekst. Het is eigenlijk een heel groot tijdschrift in een boek.” In Knolpower! komen vrienden en familie aan het woord over de vlogger. Ook zijn opa en oma vertellen met trots over hun kleinzoon.

Gisteren bij RTL Late Night had Humberto Tan nog een primeurtje. Enzo gaat waarschijnlijk een tweede boek schrijven. We zijn benieuwd! Ondertussen in de vlog is hij in Praag voor de laatste dag.

Knolpower boek kopen

Knolpower kleding

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *