Enzo Wordt – Een Klein Beetje – Aangevallen

Enzo Knol

Nee, dat is een beetje overdreven, maar Enzo gaat met Dee naar de voetbalclub van Quin en dan gebeurt het! Een blond jongetje bespringt de nietsvermoedende vlogger en wil niet meer loslaten.

Zelfs als hij de volhardende jongen eerst nog in de vuilnisbak kiepert lukt het hem niet om hem kwijt te raken. Even komt er nog een tweede voetballertje erbij die Enzo beklimt.

Enzo wordt omsingeld

Enzo wordt ondertussen ook nog omsingeld door een groep voetballertjes die maar wat graag met de YouTube-ster op de foto willen. Alles natuurlijk voor de grap en iedereen heeft er lol in.

Enzo was daar op de voetbalclub Jonathan van Quin om de voetballers in zijn team te verrassen met groene Knolpower T-shirts. Nou ja verrassen. Ze hadden het al eerder gezien in de vlog.

Zie ook: Enzo steekt de boel in de hens.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Enzo Wordt – Een Klein Beetje – Aangevallen”

  1. hoi enzo ik ben een heele groote fan en ik zal je fanmail willen stuuren ik weet niet hoe alsjeblieft leg het uit in een video maar meschien stuur ik fanmail vroeg of laat het gaat gebeuren kan ik je ook nog om een gunst vragen nuo ik zal je willen zien op een vedeo terwijl je de thelephone tag doet met dee veel groetjes marlena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *