Enzo Ziet Sterren – En Peter van der Voorst

In zijn nieuwste vlog zien we tot onze verrassing Peter van Der Voorst opduiken bij Enzo’s huis. Dat had ik zeker niet verwacht. Het lijkt dat Enzo door de BN’er wordt geïnterviewd voor het programma Peter Ziet Sterren.

Van der Voorst heeft zich goed voorbereidt. Hij begint al bij de deur een party popper af te schieten. En hij is nauwelijks binnen of hij vraagt of hij zich nu in de Knolhol bevindt. Dat heeft hij dan mis, maar Peter komt goed over in de vlog omdat hij met alle grappen van Enzo leuk meedoet.

En Peter mag samen met Enzo en Dee de vlog afsluiten. Dat is vrijwel uniek. 1 keer eerder heeft Enzo die eer aan een totaal onbekend persoon gegeven om zijn vlog af te sluiten.

Ook Dee komt langs en zal tevens in het tv-programma te zien zijn. Wanneer het programma van Peter op tv komt is nog niet bekend, maar je kan wel zien dat Peter Knolpower heeft! Die naam klinkt ook goed: Peter Knolpower.

En vergeet niet: morgen komt er super groot Knolpower nieuws!
Bumper loert op worstenbroodje.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *