Enzo Is Bommetje

Wat een fantastische vlog! Enzo doet een bommetje voor het gelijknamige tv-programma. En hoe! Enzo is daar uitgenodigd om kandidaten te interviewen, maar hij ontkomt er niet aan om ook zelf een huizenhoge helling af te glijden. Dat doet hij met de snelheid van een kogel!

Enzo in tv-programma Bommetje

Enzo maakt zich klaar voor de strijd. Foto: YouTube.

Dee moedigt hem ondertussen aan en dat had de vlogger ook wel nodig. Zoals je weet lijdt de Utrechtenaar aan hoogtevrees. Zal hij het aandurven? Dit keer moet hij wel voor dit tv-programma de klim van wel 50 meter maken. Daar op de top van die stellage scheert hij met een noodgang op het water af.

Enzo is het Bommetje

En we zien Enzo ook nog een bommetje maken in het natte programma dat afgelopen donderdag in Huizen is opgenomen. Hij doet het zowat in zijn broek als hij op het kussen moet wachten totdat 2 mensen erop springen.

Met de Gopro camera in zijn vuisten geklemd wordt hij dan metershoog de lucht in geslingerd.

En er zijn veel Knolpower fans die hem aanmoedigen en een paar lukt het om een foto met hem te maken. Het lijkt even wel op een fan meeting!

Quin en zijn vriendje mogen overigens ook meedoen met het tv-spectakel. Wanneer het zapp-programma van Ron Boszhard met Enzo Knol wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar in onderstaande vlog zie je al heel veel bommetjes met de vlogger voorbijkomen!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *