Enzo Speelt League of Legends

Enzo Knol speelt met vrienden League of Legends

Enzo Knol speelt met vrienden League of Legends

Vandaag krijgt Enzo vrienden op bezoek waarmee hij League of Legends gaat spelen. Het zijn onder andere Bram en Bart Knol die broers van elkaar zijn. Ik dacht even dat het neven van Enzo waren, maar hij zegt ze iets van 3 jaar te kennen.

De hele woonkamer is volgebouwd met computers en de jongens kunnen urenlang de populaire game spelen. De vlogger gaat zozeer in zijn spel op dat hij die dag vergeet Minecraft te uploaden waardoor die een uur later op YouTube kwam.

League of Legends uit 2013

Leuk weetje: In 2013 heeft Enzo al op het YouTube-kanaal van zijn broer (DagelijksHaaDee) League of Legends gespeeld. Het is een ruim 3 uur durende gamevideo waarin de YouTuber ook vragen van kijkers beantwoord.

Hij is dan nog maar 1 1/2 week met YouTube begonnen. De leukste vraag die hem wordt gesteld: “Ben je niet jaloers op je broer?” Dat vragen ze dus aan Enzo Knol die nu ruim een miljoen abonnees heeft en ondertussen een Bekende Nederlander is geworden. Toen die video werd opgenomen had hij echter ‘slechts’ 10.000 abonnees.

Grappig is dat precies dezelfde vraag nu niet aan Enzo maar aan Milan wordt gesteld. Nog een vraag aan Enzo in 2013: “Heb je een vriendin?” “Nee, ik heb geen vriendin”, antwoord de vlogger. Hoe anders is dat nu. Bekijk Enzo’s YouTube-film uit 2013. Foto: Instagram.

Hieronder de vlog van vandaag.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *