Enzo Onder De Indruk van Milan’s Rap

Enzo en op de achtergrond Milan Knol

Gisteren was de titel rap van Milan Knol reeds op zijn YouTube-kanaal gekomen, vandaag zien we ook de reactie van Enzo als hij de rap ziet. Enzo is bij zijn broer op bezoek en Milan heeft wat voor Enzo.

Cadeau van Milan

Eerst weet de vlogger niet waar het over gaat, maar ineens ziet hij op de TV de rap song verschijnen. Een cadeautje van Milan voor de 1 miljoen abonnees die Enzo Knol onlangs haalde op zijn YouTube-kanaal! De tekst is volledig opgebouwd uit titels van Enzo vlogs. Knap gedaan.

Inmiddels is de populaire vlogger bij nummer 965 dus zijn 2 jaar oudere broer heeft de keuze uit ongelooflijk veel titels. En natuurlijk vindt Enzo het supergaaf wat Milan voor hem heeft gemaakt.

Maar wat moet hij Knollie geven als die de 1000ste vlog op YouTube zet? Ook weer zo’n mijlpaal die dus in iets meer dan 2 maanden heeft behaald!

Zie ook: Enzo Knol bijna weg uit oude huis.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *