Enzo’s Eten Staat In Brand

Toegegeven, dat was ook wel de bedoeling. Enzo en Dee zijn bij de Chinees in hun Turkse hotel. De kok die ze daar aantreffen is werkelijk een artiest. Hij speelt met eieren en vuur.

Enzo Knol in belek

Razendsnel schuift hij zijn langwerpige mes over de bakplaat en laat allerlei wonderlijke trucjes zien, vlak voor de ogen van het verliefde stel. Reactie van Enzo: “Deze kok is echt een fucking baas, niet normaal joh! Wat vinden jullie van zijn skills?”

Maxx Royal

Nou Enzo, dat doe ik hem niet na! Voor de fans die willen weten in welk hotel hij zit: gisteren twitterde hij het antwoord: Maxx Royal, in Belek, Turkije. Wat een sjiek hotel is dat! En je kan overal net zoveel eten als je maar wilt.

Enzo heeft wat dat betreft niet alleen een zonvlog, maar ook een eetvlog gemaakt. Morgen alweer de laatste dag in Belek.

Lees ook: Enzo in gevecht met Bumper.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *