Enzo’s Fanmeeting In Overasselt

Enzo Knol

Enzo Knol had gezegd dat de meeting in Nijmegen zou plaatsvinden. Hij had hij bijna goed. Het werd Overasselt, een klein plaatsje dat vlakbij Nijmegen ligt.

En met deze 4e fanmeeting heeft Enzo Knol weer veel fans blij gemaakt. 300 fans om precies te zijn, want meer kan hij op 1 dag ook niet aan.

Zijn vriend Tim uit Assen had een heel dure camera bij zich waarmee hij mooie beelden heeft gemaakt. Die zullen in een aparte video te zien zijn op Enzo’s YouTube-kanaal.

Enzo haalt nog een leuk grapje uit. Hij is met Dee op weg naar de meeting als hij stopt bij 2 jongens die langs de kant van de weg lopen. Of ze weten waar de Enzo Knol meeting wordt gehouden? Natuurlijk wisten ze dat! Ze waren zelf fans op weg om Enzo te zien! En nu zagen ze hem al op weg er naar toe.

Leuke Meet & Greet. Nu nog 7 meetings in 2016 te gaan, daarvan eentje in België. Wanneer die zullen worden gehouden zal de vlogger later bekendmaken. Foto: YouTube.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *