Enzo’s Raarste Vlog Ooit – En Groene Hoodies Te Koop

Enzo Knol met drugsgebruiker

Enzo Knol met drugsgebruiker

Meerdere reacties van kijkers geven aan dat dit wel de raarste vlog is die ze tot nog toe van Enzo Knol hebben gezien. Het begint al meteen als Enzo een reiziger wil helpen door hem naar het station te brengen.

Drugsgebruik

Maar de man blijkt compleet stoned te zijn, bedwelmd door drugsgebruik. En de man blijft een voorliefde voor leernichten te hebben. Aldoor heeft hij het over zijn – hoe zal ik het zeggen – activiteiten met homoseksuelen.

Als Enzo bemerkt wat een rare man het is wil hij hem zo snel mogelijk zijn auto uit. Maar de drugsgebruiker blijft doorpraten. En zegt dan dat hij Enzo ook wel een mooie jongen vindt! Enzo begint te zweten en je kan zijn gedachten raden: hoe raak ik hem nu weer kwijt?

Gelukkig loopt alle goed af en verdwijnt de man weer uit zijn auto. Enzo benadrukt naderhand dat hij niet de drugsgebruiker belachelijk wilde maken. Hij hoopt alleen duidelijk te maken dat je weg moet blijven van drugs. Het maakt meer kapot dan je lief is.

Groene Hoodies Special Edition Te Koop

En op Twitter heeft Enzo aangegeven dat er hoodies met groene KP logo te koop zullen zijn. Het is een special edition. Daarvan zijn er slechts 500 gemaakt en meer zullen er niet bijkomen! Te bestellen vanaf 20.00 en op = op!

Knolpower kleding
Enzo Knol rapt met Yes-R

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *