Fanmail sturen naar Enzo Knol

Al een tijdje geleden heeft Enzo Knol bekend gemaakt dat hij weer een postbus gaat openen om fanmail te ontvangen. En het is dan ook eindelijk zover dat het vanaf nu mogelijk is!

Postbus adres

Postbus 1542
1200BM
Hilversum

Vergeet de postzegel niet!

De jongeman uit Assen ontvangt namelijk vaak veel fanmail van trouwe fans en kijkers die hij graag met plezier opent in zijn vlogs. Bij de meeting die uit de hand was gelopen ontving hij namelijk ook erg veel fanmail terwijl hij er slechts een paar minuten aanwezig was. Nu wil hij ook andere fans de kans geven om wat op te sturen.

Postbus tijdelijk dicht

Update 5 februari 2015

De postbus wordt tijdelijk gesloten vanwege de vele pakketjes en brieven die Enzo toegestuurd krijgt. Hij heeft namelijk beloofd alle fanmail vast te leggen op video maar dit is voor de vlogger onmogelijk geworden door het grote aantal post dat hij dagelijks toegestuurd krijgt. Daarom gaat de postbus dus tijdelijk dicht zodat Enzo alle pakketjes en brieven die hij nu heeft kan verwerken in een video. Daarna zal de postbus weer opengaan voor nieuwe fanmail.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

92 gedachten aan “Fanmail sturen naar Enzo Knol”

  1. enzo ik vin je koel.
    maar warom doet colin niet meer mee.
    ik ben een fen van jou.
    en als je een antseeker hebt op minecraft dan moet je een op creepers doen.
    groetjes marco.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *