Fanmail sturen naar Enzo Knol

Al een tijdje geleden heeft Enzo Knol bekend gemaakt dat hij weer een postbus gaat openen om fanmail te ontvangen. En het is dan ook eindelijk zover dat het vanaf nu mogelijk is!

Postbus adres

Postbus 1542
1200BM
Hilversum

Vergeet de postzegel niet!

De jongeman uit Assen ontvangt namelijk vaak veel fanmail van trouwe fans en kijkers die hij graag met plezier opent in zijn vlogs. Bij de meeting die uit de hand was gelopen ontving hij namelijk ook erg veel fanmail terwijl hij er slechts een paar minuten aanwezig was. Nu wil hij ook andere fans de kans geven om wat op te sturen.

Postbus tijdelijk dicht

Update 5 februari 2015

De postbus wordt tijdelijk gesloten vanwege de vele pakketjes en brieven die Enzo toegestuurd krijgt. Hij heeft namelijk beloofd alle fanmail vast te leggen op video maar dit is voor de vlogger onmogelijk geworden door het grote aantal post dat hij dagelijks toegestuurd krijgt. Daarom gaat de postbus dus tijdelijk dicht zodat Enzo alle pakketjes en brieven die hij nu heeft kan verwerken in een video. Daarna zal de postbus weer opengaan voor nieuwe fanmail.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

92 gedachten aan “Fanmail sturen naar Enzo Knol”

  1. Ik werk zelf bij het bedrijf waar de postbus is(Ik vul de postbussen daar zelfs) en sinds Enzo niet meer in Hilversum woont is de postbus gesloten….

 1. ik ben kian en ik ben acht jaar
  hallo enzo ik kijk alle videos van jou
  je bent de beste youtuber van de wereld
  bumper is heel lief,schantig
  laat een keer een reaktie achter
  de groeten aan bumper en enzo
  groetjes kian

 2. ik ben kian en ik ben 8jaar
  hallo enzo ik kijk alle videos van jou
  je bent de beste youtuber van de wereld
  bumper is heel lief,schantig
  laat een keer een reaktie achter
  de groeten aan bumper en enzo
  groetjes kian

 3. Enzo je bent cool en bumper is schatig het zal leuk zijn als je even langs komt en milan is naturlijk ook cool ik woon in nieuwendijk kildijk 105 groetjes david

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *