Fanmeeting Enzo Knol Op 30 Januari 2016

fanmeeting Enzo Knol

Net binnen! Enzo Knol kondigt een fanmeeting aan op aanstaande zaterdag 30 januari 2016. Die zal worden gehouden in de Amsterdam Arena. Dat maakte hij zojuist bekend in een speciale video.

Er zijn in totaal 300 kaarten te vergeven. Is Amsterdam je te ver of zijn de kaarten inmiddels weg? Niet getreurd! Dit is de eerste van 12 fanmeetings die Enzo en uiteraard Dee organiseren in 2016.

Dus er volgen nog 11 andere fanmeetings met Enzo in de rest van Nederland!

Kaarten Bestellen fanmeeting Enzo Knol

Meer informatie en kaarten bestellen.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

9 gedachten aan “Fanmeeting Enzo Knol Op 30 Januari 2016”

  1. Beste Enzo, met zo weinig kaartjes wordt ’t bijna onmogelijk voor jouw fans, om jou een keer te ontmoeten. Onze zoon Kenzo is nu ontzettend teleurgesteld en ongelukkig dat de tickets zo snel uitverkocht waren….. Geef ons een kans

  2. Mensuh! Dus ik lees iets later mijn mail, alle kaarten uitverkocht. Fijn weer, vorige keer ook al. Ondertussen zit hier een jochie van 8 wederom teleurgesteld op de bank…. zouden jullie het voortaan eerder kunnen melden? En waarom is Enzo dit jaar niet bij de youtubegadering?

  3. Beste Enzo’

    Mijn dochter met eengeestelijke beperking zit zodra het even kan op you tube naar jou films te kijken.
    Zij wil heel graag een keer van dichtbij mee maken.
    Vandaag heeft zij tevergeefs geprobeert een ticket voor de meeting in Adam. Nu zit ik ook met een teleuurgestelde dochter naast mij op de bank. Hoe moet ik haar dat uitleggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *