Fans Hebben Enzo Knol In de Gaten!

Enzo fans

Het begint al op het vliegveld in Praag. Daar merken een aantal Nederlandse fans dat Enzo er ook is. “Enzo is aan het vloggen!” hoort de lachende YouTuber als hij samen met Dee wacht totdat hij het vliegtuig kan nemen.

Knolpower fans

Als Enzo en zijn vriendin in Nederland vervolgens de trein naar huis nemen wordt het nog gekker. Een aantal Knolpower fans heeft toevallig in Utrecht een gezellig feestje gebouwd.

Natuurlijk verwachten ze niet dat ook nog Enzo zouden ontmoeten. Maar dan krijgen ze via twitterberichten van Enzo en Dee in de gaten dat de twee in de trein zitten op weg naar Utrecht. Wat een toeval dat zij net daar ook een eigen fanmeeting houden!

In welke trein zit Enzo Knol?

Maar welke trein hebben ze genomen? Het groepje fans kijkt overal op het Centraal Station of ze Enzo en Dee ergens zien. En ja hoor! Daar zien ze hem ineens zitten! En het feest is compleet voor de Knolpower fans als Enzo en Dee uit de trein stappen en met hen op de foto gaan.

Voor deze fans kan 2015 niet meer stuk. Wil je ook Enzo Knol en Dee ontmoeten? Voor 2016 zijn er echte fanmeetings georganiseerd.

Zie ook: Video verrassing – Heel YouTube Nederland feliciteert Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *