Film Enzo Knol Gaat Niet Door

enz knol en Dee

Enzo Knol heeft besloten om de film waarin hij de hoofdrol zou spelen af te zeggen. Vorig jaar is de vlogger zelfs naar Cannes (Frankrijk) gegaan om het grote nieuws aan te kondigen. Ook de media, waaronder RTL Boulevard, meldden uitvoerig over zijn filmplannen.

Maar die gaan nu dus niet door. Enzo is bang dat het vele filmwerk ten koste zal gaan van zijn YouTube-kanaal. Hij wil hoe dan ook 2 video’s per dag online brengen. Acteren in de film zou dat in gevaar brengen.

Enzo weigerde eerder tv-deal

Vorig jaar was ook bekend geworden dat Enzo een tv-deal met waarschijnlijk RTL 5 heeft geweigerd. RTL wilde zijn vlogs op tv brengen. Enzo was daar niet op ingegaan omdat het teveel tijd zou kosten.

Over de foto: in de vlog wil Dee zijn okselhaar verven. De YouTuber kan niet ophouden met lachen omdat het verfkwastje zozeer kriebelt!

Lees ook: Enzo Knol bevestigt dat fan Tessa is overleden.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Film Enzo Knol Gaat Niet Door”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *