Gaat Dee Opvolger Knolpower Schrijven?

Enzo Knol is uitgenodigd bij RTL Late Night en in de vlog zien we wat we altijd al wisten: Humberto Tan is een buitengewoon innemende persoonlijkheid.

Het interview dat hij heeft met Enzo geeft aan dat hij heel goed zich heeft verdiept in de vlogger. Er zal waarschijnlijk ook een voorgesprek zijn geweest, want Humberto wist al te vertellen dat er misschien een tweede boek aankomt. Enzo heeft dat niet eerder verteld.

Ook zien we hier een emotionele Enzo. Dat maakt de YouTube-ster alleen nog maar nog sympathieker. Het is niet alleen maar lachen geblazen in zijn leven. Er zijn ook hele zware tijden voor hem geweest.

Je bent een gevoelig mens

Humberto eindigt het gesprek met iets wat heel erg waar is: “Je bent een gevoelig mens, Enzo.” Tjonge, wat weet de RTL presentator goed tot Enzo Knol door te dringen.

En na afloop zien we Enzo en Humberto nog even napraten. Ook over een tweede boek! En tot mijn verrassing zegt Dee tegen Humberto: “Ik ben er al mee bezig.” Tjonge, Dee als schrijfster voor een volgend boek?! Hou zou dat heten?

Lees ook: Enzo wordt altijd herkend, maar blijft zichzelf.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *