Geen Fanmail Voor Enzo Knol

Enzo en Dee

In zijn laatste vlog brengt Enzo Knol samen met Dee de postzakken terug die hij had gebruikt om zijn fanmail naar huis te brengen. Hij had een speciale fanmailbox in Hilversum waar je je mail naartoe kon sturen.

Enzo is daar al een tijdje mee gestopt. Het werd hem gewoon te veel. Misschien weet je het nog? De huiskamer van zijn vorige huis in Hilversum stond helemaal vol met dozen van fans die hem iets hadden opgestuurd. (Zie foto boven)

Enzo natuurlijk blij met fanmail

Ook had hij dozen vol brieven naast zijn bed gezet om ze ergens kwijt te kunnen. Enzo is heel erg blij met de tekeningen en cadeaus die hij krijgt, maar hij wil natuurlijk ook gewoon wonen in zijn huisje met Dee.

Daarom is zijn box nu gesloten. Wil je hem toch wat geven? Dat kan je doen bij de eerstvolgende fanmeeting. Wanneer die plaatsvindt zal de vlogger later bekendmaken.

En je kan alvast een mooie tekening via Twitter naar hem opsturen. Daar krijgt Enzo vast Knolpower van! Foto: Instagram van Enzo.

Zie ook: Hond Mikey wil Enzo bijten.

Knolpower kleding

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *