Gefeliciteerd Enzo Knol – 900.000 abonnees!

Hedenochtend heeft Enzo Knol de 900.000 abonnees grens gepasseerd. En de vlogger dendert gewoon door. Op weg naar het miljoen! Daarmee zou hij de eerste Nederlandstalige YouTuber worden die deze mijlpaal bereikt.

knolpower boek

Als 1 van de eersten feliciteert Mark Hoekx (Gekke Markie) Enzo: “Gefeliciteerd @Enzoknol met je 900.000 abonnees.  Nog 100.000 en je kan de geschiedenisboeken in.” En voegt hij eraantoe: “#respect lofyou.” Leuk van Marky!

Als de YouTube-ster die miljoen bereikt mag je overigens wel verwachten dat er nog meer YouTubers zijn dan alleen Mark die hem een berichtje sturen.

Miljoen? Onmogelijk!

Eerst dacht ik: dat lukt je nooit, jongen. Onmogelijk. Zelfs niet met Knolpower.  Maar nu is het helemaal anders. Of dat knalfeestje nog dit jaar kan worden gevierd? Ik denk het net niet. Geeft niet, want dan hebben we in 2016 nog veel meer te vieren.

Kado’s

In de vlog van vandaag brengen Enzo en Dee een klein deel van de kado’s die ze van fans hebben gekregen naar de liefdadigheid. Die zullen het speelgoed verdelen onder de kinderen die anders niks krijgen. Omdat hun ouders het niet kunnen betalen.

Zie ook: Enzo lanceert eigen Knolpower boek

Enzo maakt gehakt van beschuldiging!

One Response

Add a Comment