Gefeliciteerd Enzo Knol – 900.000 abonnees!

Hedenochtend heeft Enzo Knol de 900.000 abonnees grens gepasseerd. En de vlogger dendert gewoon door. Op weg naar het miljoen! Daarmee zou hij de eerste Nederlandstalige YouTuber worden die deze mijlpaal bereikt.

knolpower boek

Als 1 van de eersten feliciteert Mark Hoekx (Gekke Markie) Enzo: “Gefeliciteerd @Enzoknol met je 900.000 abonnees.  Nog 100.000 en je kan de geschiedenisboeken in.” En voegt hij eraantoe: “#respect lofyou.” Leuk van Marky!

Als de YouTube-ster die miljoen bereikt mag je overigens wel verwachten dat er nog meer YouTubers zijn dan alleen Mark die hem een berichtje sturen.

Miljoen? Onmogelijk!

Eerst dacht ik: dat lukt je nooit, jongen. Onmogelijk. Zelfs niet met Knolpower.  Maar nu is het helemaal anders. Of dat knalfeestje nog dit jaar kan worden gevierd? Ik denk het net niet. Geeft niet, want dan hebben we in 2016 nog veel meer te vieren.

Kado’s

In de vlog van vandaag brengen Enzo en Dee een klein deel van de kado’s die ze van fans hebben gekregen naar de liefdadigheid. Die zullen het speelgoed verdelen onder de kinderen die anders niks krijgen. Omdat hun ouders het niet kunnen betalen.

Zie ook: Enzo lanceert eigen Knolpower boek

Enzo maakt gehakt van beschuldiging!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Gefeliciteerd Enzo Knol – 900.000 abonnees!”

  1. hy, ik zou graag zo’n knolpower waifboard kopen maar dat staat niet op je website, waar kan je dat dan kopen en of wanneer?, ik ben een grote fan van je!! <3, en Dee je kan zo lekker koken (denk ik dan toch), komt er een Dee kookboekje? <3, thx om dit te lezen by'kes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *