Give Away Actie – Ook Dee Wordt ‘Weggegeven’

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw

Bij de 1000ste vlog van Enzo Knol had de YouTuber een aantal prijzen weg te geven. Maar tijdens de feestelijke video meldde Dee zich ook spontaan aan. Je kan naast onder andere de Knolpower fiets en de Knolpower x-board een privé-optreden met zijn vriendin winnen!

Wat je daarvoor precies moet doen kan je horen in zijn mijlpaal vlog van meer dan een uur! Dat is de langste vlog die hij ooit heeft opgenomen. Komt erop neer dat je iets creatiefs moet doen en dat zet je op Twitter, Instagram of in een comment onder zijn YouTube-video. Je moet er wel #enzoklogvlog1000 bij zetten.

Zie: 1000ste vlog met grote give-away actie!

In de 1000 en eerste vlog van vandaag wordt zijn haar geverfd door Dee. Het is dit keer niet zo’n lelijke kleur als dat wat Enzo in zijn haar had gesmeerd naar aanleiding van zijn 100.000ste abonnee stunt. Dat was Dee helemaal niet goed bevallen. Dit keer heeft ze het zelf in de hand. Of het geslaagd is zie je in de vlog hieronder. Foto: Twitter.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *