Dee Bij 3FM (beelden), Gratis Knolpower Muts En 12 Fanmeetings Op Komst

Dee this christmas

Ongelooflijk. Maar liefst 3 verrassingen op 1 ochtend! Maandagochtend waren Enzo en Dee te gast bij 3FM Giel Beelen. Enzo droeg een rode kerstmuts met daarop het woord Knolpower in het rood opgeschreven

Giel viel het op en de vlogger kon meteen vertellen dat je de Knolpower muts gratis krijgt als je een bestelling van 20 euro of meer doet in zijn webshop. Dat onthulde Enzo vanochtend op de radio.

(Overigens op dit moment zie ik die aanbieding nog niet op zijn site. Die moet dus nog komen.)

Onthulling 2: Fanmeeting

De grootste onthulling is echter wel dat Enzo met Dee maar liefst 12 fanmeetings in 2016 zullen gaan houden. Iedere maand 1 meeting en elke keer in een andere provincie. Precieze plaats en datum worden nog bekendgemaakt.

Onthulling 3: Enzo en Dee bij Serious Request

Natuurlijk wilde Giel ook weten of ze iets voor Serious Request gingen doen. Nou, zei Enzo spontaan, ik wil best wel naar het Glazen Huis komen in Heerlen. Deal! In de pocket!

Wanneer zeiden ze niet, maar het verliefde paar gaat kerstmis vieren in Praag. Dus ik denk wel dat ze heel erg snel naar het Glazen Huis zullen afreizen zodra die ‘geopend’ is.

Onthulling 4: Enzo heeft een vriendin

Grapje. Dat wisten jullie al.

Uiteraard heeft Dee ook gezongen bij 3FM: This Christmas. Foto: 3FM.

Knolpower kleding

10.000 Knolpower boeken verkocht!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *