Hanni Coupe Met Enzo Knol

Enzo Knol met de Hanni coupe

Enzo Knol met de Hanni coupe

Kapper Hanni Hanna heeft Enzo Knol flink onder handen genomen. Enzo had zijn fans gevraagd wat hij met zijn haar moest doen. De overgrote meerderheid koos voor de Hanni Coupe. En dat heeft de vlogger geweten.

Het zal voor de trouwe kijkers naar de vlog van de YouTuber even wennen zijn. De laatste tijd had hij zijn haar erg lang en maakte hij er een knotje van om er geen last van te hebben.

Hanni coupe: mooi of niet?

Nadat Enzo zijn Hanni coupe heeft gekregen vraagt de geknipte vlogger wat de kijkers ervan vinden. Mooi of niet? Laten we zo stellen: het is even wennen. Het is wel erg lang geleden dat we de blonde filmer met zo’n kort geschoren kapsel hebben gezien.

Maar Hanni Coupe of niet, Enzo draagt bijna altijd gewoon zijn pet eroverheen. Dus dan zie je het niet, of je het nu mooi vindt of niet.

In de vlog van vandaag is hij weer op bezoek bij Hanni Hanna die naast het knippen van zijn haar ook meedoet met de Cross Bar Challenge. De challenge is om 17.00 te zien op Enzo YouTube-kanaal.

Zie ook: nieuwe Enzo Knol petten

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *