Hoe Hebben Enzo En Dee Elkaar Leren Kennen?

Enzo Knol

Op de kop af hebben Enzo en Dee vandaag (14 september) 2 jaar verkering. Maar hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Enzo Knol

Deze foto op Twitter geplaatst door Enzo heeft hier alles mee te maken.

Enzo en Dee

In 2013 woonde Enzo nog in Assen, terwijl Dee in Zeist woonde. De afstand was dus wel heel erg groot om elkaar toevallig tegen het lijf te lopen. Het eerste contact is dan ook via Twitter verlopen. Ja, Cupido is geen engel maar een vogel. En Quin was het die Dee op het spoor zette van haar latere vriend.

Quin was een grote van fan een YouTube ster. Milan Knol genaamd. Zijn zus Dee keek mee met de video’s en ze hebben luidkeels “Ik wil fietsen” meegezongen. Dee nam toen een Twitteraccount, wat ze nog niet had, en volgde Milan.

Op een dag twitterde Milan dat hij ook een jonger broertje had, Enzo heette hij. Dee’s interesse was gewekt en besloot ook hem te volgen.

Toen de jonge Drent een foto plaatste met zijn ontblote bovenlijf heeft Dee voor het eerst naar hem getwitterd:”Lekker buikie en en leuk koppie” Enzo beet meteen toe en bedankte haar voor het compliment.

Eerste date

Nauwelijks een maand later begon Enzo met zijn YouTube-kanaal. De eerste date vond plaats eind augustus 2013. Enzo logeerde toen bij zijn broer in Hilversum dat een heel stuk dichter bij Zeist ligt.  Maar helaas heeft hij die eerste ontmoeting niet gevlogd. In de begintijd nam hij niet iedere dag een video op.

Opmerkelijk: Quin (fan dus van Milan) kwam in september 2013 terug van een voetbal training. Hij wist nog niet dat zijn zus iets had met Enzo. Toen hij thuiskwam viel hij zowat achterover van verbazing.

Daar zat het broertje van zijn idool Milan gewoon op de bank naast zijn zus! Hoe zou jij het vinden als je van school thuis komt en Enzo zit op jouw te wachten?

Populair: Enzo: Sex film ik niet.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Hoe Hebben Enzo En Dee Elkaar Leren Kennen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *