Hoe Lang Blijft Enzo Nog Vloggen?

Dee en Enzo

Dee en Enzo

De vraag “Hoe lang blijf je nog doorgaan met vloggen?” wordt vaak genoeg aan de bekendste vlogger van Nederland gevraagd.

Dee en Enzo zitten samen in de auto en Dee antwoord die vraag met: “Daar hebben we het samen ook wel eens over gehad. Wat zou het SUPERVET zijn als we later bejaard en berimpeld zijn en dan nog steeds vloggen.”

Dat heeft de YouTuber ook al eerder aangegeven. Hij zal doorgaan met vloggen tot zijn laatste snik!

Hoe verzint Enzo elke keer weer een vlog?

Er wordt ook aan Enzo gevraagd hoe hij elke keer iets nieuws weet te verzinnen voor zijn vlogs. Hij is inmiddels bij vlog 946 en dat betekent dat hij over niet al te lange tijd de 1000ste vlog zal halen. Een bijzondere mijlpaal, zowel voor de vlogger zelf maar ook voor YouTube Nederland!

Enzo verklaart: “Ik leef gewoon mijn eigen leven en dat bepaalt wat ik ga doen.”

En dat is het natuurlijk ook. Hij filmt wat hij dagelijks aan het doen is, maar is ook te vergelijken met een entertainer. Zelfs als er helemaal niets op een dag gebeurt weet hij nog iets van de vlog te maken.

Dat zijn geruststellende woorden van de grootste Nederlandstalige YouTuber! Forever Knolpower!

Lees ook: Milan Knol op bezoek met nieuwe auto

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Hoe Lang Blijft Enzo Nog Vloggen?”

  1. EnzoKnol, Als je dit kijkt of leest. Dan wil ik jou hierbij ontzettend bedanken voor de geweldige video’s die tot nu toe heb gemaakt. Jij heb zo’n moeilijke tijd gehad in je jeugd, en jij komt er zo goed van af! Echt waar, ga zo door! Enzoknol, jij bent de vlogger van 2016!!! Bedankt voor alles enzo, ik was gewoon ontdaan toen jij de miljoen abonnees haalde! En nu ben je daar dik overheen! Bedankt EnzoKnol voor alles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *