Hond Mikey Wil Enzo Bijten

Enzo: “Zo heb ik Mikey nog nooit gezien!” De teckel Mikey is vandaag in een slecht humeur en al helemaal als Enzo Knol zijn botje wil pikken. Mikey, dat is de hond van de opa en oma van Dee, gromt en valt uit naar de YouTuber die slechts een beetje wil dollen met het beestje.

Vandaag is de hele familie in Huize Dee bijeen om lekker te gourmetten. De kinderen van de gasten willen ook wel de Oxboard uitproberen die de vlogger heeft meegenomen naar het gezellige feestje.

Enzo laat het trucje zien hoe je de elektrische board heel snel kunt laten draaien. De anderen proberen dat na te doen. Zal het ze lukken? En tussen Mikey en Enzo zal het vast wel goed komen.

Dee ziekjes

In de vlog zien we Dee nog heel erg vrolijk. Via haar Twitter weten we inmiddels dat ze ziekjes is en het bed moet houden. Beterschap, Dee!

Zie ook: Typische Enzo – rukt gordijn eraf.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *