Enzo Knol Op Vakantie In Hotel Maxx Royal

Maxx Royal Belek

Maxx Royal Belek

Er wordt vaak gevraagd in welk hotel Enzo en Dee in Turkije zitten. Het hotel heet Maxx Royal Belek Golf & Spa. Belek is de Turkse plaats waar het uitgestrekte hotel zich bevindt.

Het is een buitengewoon luxe hotel zoals je in Enzo vlogs kunt zien en alles is er perfect geregeld. De populaire vlogger heeft zelfs persoonlijke assistentes tot zijn beschikking via Whatsapp.

Op Zoover.nl krijgt het Turkse hotel dan ook een 9.6! Dat lijkt mij uitzonderlijk hoog. Net zoals vorig jaar is Enzo met zijn vriendin er begin juni en zal hij zijn verjaardag op 8 juni daar vieren.

Romantische Beelden Enzo en Dee in Vakantievlog

En in de vlog van vandaag heeft YouTuber ook een paar romantische beelden voor ons van hem met Dee. Dat doet de vlogger zelden, maar het is duidelijk dat die twee het echt naar hun zin hebben! Zeker nu Enzo weer vrijwel helemaal beter is en lekker kan genieten van het eten en het zwembad!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Enzo Knol Op Vakantie In Hotel Maxx Royal”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *