Enzo Geeft Hotel Savarin in Rijswijk 0 sterren!

Enzo en Dee in hotel Savarin Rijswijk

Enzo en Dee in hotel Savarin Rijswijk

Het is Valentijnsdag voor Enzo en Dee. De vlogger wil daarom zijn vriendin verrassen door een kamer te boeken bij het 5-sterren hotel Savarin in Rijswijk.

Maar wat een teleurstelling! Verschillende dingen die hij voor Dee had gepland kunnen niet doorgaan omdat het hotel Savarin zijn website al 5 jaar niet heeft geupdate. De gezichtsbehandeling en massage die hij voor Dee had geregeld bleken wel op de website te boeken zijn, maar in het echt niet mogelijk.

Hotel Savarin maakt Enzo niet vrolijk

De bijna altijd vrolijke Enzo is moeilijk chagerijning te krijgen, hotel Savarin lukt dat zelfs nog voordat hij daar is.

Het diner was wel luxueus, maar Enzo moest zijn onafscheidelijke pet afdoen! Omdat het niet netjes zou staan! Toch als ze na een paar uur naar buiten lopen naar hun hotelkamer dan moeten ze bekennen dat het eigenlijk niks voor hen is.

Met een Carpaccio of desnoods een pizza zijn ze al dik tevreden. Het verliefde stel had elkaar en daar gaat het om. En Dee had ook een cadeautje voor Enzo. En daar was hij heel erg blij mee! Kijk de vlog maar.

Zie ook: Enzo skypte met Dee tot 4 uur in de nacht.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *