Inschrijven voor meeting Enzo Knol!

Enzo Knol organiseert een nieuwe meeting waar jij bij kunt zijn! De meeting is volledig gratis maar er kunnen slechts 500 personen zich inschrijven. Elke persoon mag daarnaast nog 1 persoon meenemen wat het totale aantal bezoekers tot 1000 brengt. Dit is dan ook het maximale aantal wat het gebouw aan kan.

Voordat je je gaat inschrijven moet je er wel eerst voor zorgen dat je toestemming hebt van je ouders of verzorgers. Daarnaast moet je op de website een aantal stappen doorlopen en beantwoorden waarna je een mail toegestuurd krijgt. In deze mail is je gekozen tijdstip en persoonlijke code te zien. Print deze mail (ticket) dan dus ook uit en neem deze mee. Zonder deze ticket kom je dus niet binnen!

De exacte locatie wordt helaas niet vrijgegeven om massale opkomst voor het gebouw te voorkomen zodat de meeting niet afgelast hoeft te worden. Als je je dus succesvol hebt ingeschreven krijg je op de dag zelf (15 november) om 11 uur een mail met de locatie.

Update!

Deze meeting heeft helaas al plaats gevonden. Houd deze website in de gaten voor een nieuwe meeting in de toekomst! Zorg dat je je dus inschrijft op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte gehouden wordt.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

2 gedachten aan “Inschrijven voor meeting Enzo Knol!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *