Nieuwe Intro Voor Enzo Knol

Knolpower logo

Knolpower logo

In de vlog is het vrijdag, de laatste dag dat Enzo en Dee van hun wintersport kunnen genieten. Maar de video start met een nieuwe intro! En dan heb ik het niet over de muziek – die is hetzelfde gebleven – maar het gaat om het beeld. Je ziet heel gaaf de bekende rode Knolpower logo.

Normaal zit daar ook een cameraatje aan de top van de K. Ditmaal zie je echter vanuit de lucht het rode cameraatje op de hoofdletter vallen. Mooi gedaan, naar ik aanneem door Thijs, de vaste ontwerper van Enzo.

Ook zie je nog de zilvergekleurde letters ENZO KNOL in het beeld voorbijschuiven. Het gaat allemaal heel erg snel, want het gaat ten slotte om de vlog.

Enzo valt geen 1 keer

Daarin zien we dat Enzo voor de eerste keer gaat skiën. Tot nog toe was hij aan het snowboarden. Onder de strenge leiding van Dee daalt hij de berg af en doet dat wonderbaarlijk goed. Geen 1 keer gevallen.

Ook Quin schuift voorbij met zijn eigen camera in de hand. Dus we kunnen binnenkort ook een vlog van Quin verwachten over zijn skivakantie. Met Knolpower welteverstaan.

Zie ook: Knolpower Beanie nu te koop.
Alle berichten Enzo Knol.

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *