Is Dit De Mooiste Vakantievlog Van Enzo Knol?

Enzo Knol

Vandaag neemt Enzo ons mee op een rivierentocht. Dat heeft hij voorgaande jaren toen hij in Spanje was ook gedaan. Dit keer is het weer geweldig om te zien. Het plezier bij Enzo en zijn vrienden spat er vanaf.

En wat heel bijzonder is: Bumper gaat vrijwillig in het water lopen! Eerder dachten we dat de lieve hond van de familie Van der Zeeuw niet van water hield. Maar nu heeft hij er helemaal geen last van.

Ook als Enzo en Dee later een tussenstop op de terugweg maken bij een vijver gaat Bumper meteen weer pootje baaien. Thuis in het zwembad is hij er echter met geen mogelijkheid in te krijgen. Dan moet het wel met chloorwater van het zwembad te maken hebben dat Bumper niet wil.

De hond, samen met Enzo en Dee en hun vrienden, hebben in ieder geval een geweldige tijd aan het verkoelende water in de Spaanse zon. En voor vlogger Enzo: een dikke 10 voor de mooie beelden!

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

Eén gedachte over “Is Dit De Mooiste Vakantievlog Van Enzo Knol?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *