Is Enzo een Sappige Man?

Enzo Knol is het weer gelukt. Hij was trending topic op Twitter geworden. Niet verwonderlijk, want de vlogger had er zijn volle gewicht achter gezet: gewoon je fans vragen om #desappigemannen trending te maken. Een paar tweets verder en hij stond al op nummer 1. Maar…

enzo sappigemannen

Queen Elisabeth (niet de oma van Enzo) wordt ingezet voor de hype. Foto: Twitter.

Wie zijn de sappige mannen?

Dat vroeg David Harms zich ook af toen hij eventjes op Twitter keek en zag dat dit ineens trending was geworden.  Link van gamekanaal LinkTijger antwoordde dat het mannen waren die sappig zijn. Link heeft die term waarschijnlijk ook verzonnen. Oke, sappig zijn dus Enzo, Link en Jeremy van AltComplicaties.

Die hebben al een paar keer een Minecraft Survival opgenomen en ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden. Enzo ligt vaak in een deuk om die twee.

Is dit de niewe gametrio op Enzo’s YouTube-kanaal? Maar zijn ze dan echt sappig? Dee deed in in geval niet mee. Die noemt ze plagerig in een tweet “faggots”.

De Minecraft Survival aflevering met de drie sappige mannen. Wie van de drie is het sappigt?

Lees ook: Hebben Colin en Enzo ruzie?

Auteur: H.

Deze site is geschreven door een volger van Enzo Knol. Dus NIET door Enzo zelf! Wil je de vlogger zelf bereiken dan kan je dat proberen via zijn Twitter-account of YouTube-kanaal. Enzo's eigen website is Knolpower.nl

3 gedachten aan “Is Enzo een Sappige Man?”

    1. Prima, maar wat is dan grammaticaal verkeerd? O ja, ik zag twee foutjes. Die had ik over het over het hoofd gezien. Zijn nu verbeterd. Bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *